Σχετικά με εμάς

Feel at home

Καλωσήρθατε στο φιλόξενο κόσμο του Project Nails & more, το χώρο που θα σας χαρίσει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης, ομορφιάς και χαλάρωσης.

Στο Project Nails θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για manicure, pedicure, θεραπευτικό pedicure, lash lift, brow lamination, lash extensions, καθώς και περιποιήσεις προσώπου & χαλάρωσης σώματος με κορυφαία προϊόντα αισθητικής.

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έμπειρο  προκειμένου να σας προσφέρει μια εξαιρετική εξυπηρέτηση, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε για εσάς είναι βιολογικά, χωρίς σιλικόνες, vegan/against animal testing, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Relaxing

Κοντά μας θα συναντήσετε ήσυχη και χαλαρωτική ατμόσφαιρα, σε ιδιαίτερα προσεγμένο χώρο με άψογη αισθητική, το οποίο ταυτόχρονα τηρεί αυστηρότατα όλους τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής & καθαριότητας. Το σύνολο των υπηρεσιών μας συνοδεύεται με το αγαπημένο σας καφέ.

Σας περιμένουμε στο Project Nails and more, το χώρο που θα σας κάνει να γνωρίσετε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Κλείστε το ραντεβού σας σήμερα και αφήστε μας να φροντίσουμε την ομορφιά και την υγεία των άκρων, του προσώπου και του σώματός σας.

ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ
ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΜΟΔΑΣ