Υπηρεσίες

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΑΚΡΩΝ

Μανικιούρ - Πεντικιούρ - Θεραπευτικό Πεντικιουρ

Τα όμορφα και καλοσχηματισμένα νύχια είναι δική μας δουλειά! Αφήστε επάνω μας το πιο ισχυρό όπλο της γυναικείας γοητείας και ελάτε να βρούμε μαζί το απόλυτο στυλ που θα σας φτιάξει τη διάθεσή με το άψογο αποτέλεσμα!

Η κούραση και η ορθοστασία επιβάλλουν ολοκληρωμένη περιποίηση των ποδιών σας. Ένα σωστό πεντικιούρ θα σας ξεκουράσει και θα απογειώσει τη διάθεσή σας επίσης. Ελάτε να γνωρίσετε πλήθος υπηρεσιών χαλάρωσης με ταυτόχρονη συνέπεια στις άριστες συνθήκες υγιεινής και τα αποστειρωμένα εργαλεία μας.

 

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ - ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

LASH LIFT - BROW LAMINATION - LASH EXTENSIOS

Αλλάξτε το πρόσωπό σας με την εφαρμογή της τεχνικής lash lift με ειδικά προϊόντα. Η βλεφαρίδα αποκτά αμέσως ανοδική τάση και τονίζει ιδιαίτερα το βλέμμα σας, ενώ το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και έχει διάρκεια.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ολοκληρωμένες θεραπείες

Αποκτήστε μαζί μας το πιο όμορφο δέρμα, με μια σειρά από θεραπείες προσαραμοσμένες στις ανάγκες και τον τύπο του δέρματός σας. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες εφαρμόζονται σε διάφορα στάδια και συνδυάζονται με κορυφαία προϊόντα για τέλειο αποτέλεσμα και μία επιδερμίδα υγιή, λεία, φωτεινή και λαμπερή.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

Γνωρίστε από κοντά μαζί μας τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ στο ανθρώπινο σώμα, απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και οδηγηθείτε στην απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος!