Περιποίηση προσώπου / σώματος

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΦΡΥΔΙΩΝ - ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

LASH LIFT - BROW LAMINATION - LASH EXTENSIOS

Αλλάξτε το πρόσωπό σας με την εφαρμογή της τεχνικής lash lift με ειδικά προϊόντα. Η βλεφαρίδα αποκτά αμέσως ανοδική τάση και τονίζει ιδιαίτερα το βλέμμα σας, ενώ το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και έχει διάρκεια.

Γνωρίστε κοντά μας και το brow lamination, μια μη επεμβατική θεραπεία που δίνει στα φρύδια ένα φυσικό αποτέλεσμα, τα ανασηκώνει και τα κάνει πιο λαμπερά. Κοντά μας θα δείτε τα φρύδια σας να φαίνονται πιο γεμάτα και πυκνά, ενώ καλύπτει και τυχόν κενά. Το brow lamination μπορεί να δημιουργήσει ένα φυσικό τόξο στα φρύδια, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο περιποιημένα.


Μαγνητίστε όλα τα βλέμματα με εντυπωσιακές βλεφαρίδες καθώς στον χώρο μας διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε διαφορετικά μήκη, πάχη και καμπυλότητες βλεφαρίδων extensions. Συνεπώς, το αποτέλεσμα είναι πάντα αντίστοιχο με την επιθυμία σας και μπορεί να είναι πολύ διακριτικό, φυσικό ή εντυπωσιακό, αναλόγως τι θα χρειαστείτε!

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ολοκληρωμένες θεραπείες

Αποκτήστε μαζί μας το πιο όμορφο δέρμα, με μια σειρά από θεραπείες προσαραμοσμένες στις ανάγκες και τον τύπο του δέρματός σας. Οι ολοκληρωμένες θεραπείες εφαρμόζονται σε διάφορα στάδια και συνδυάζονται με κορυφαία προϊόντα για τέλειο αποτέλεσμα και μία επιδερμίδα υγιή, λεία, φωτεινή και λαμπερή.

Αναλυτικά οι θεραπείες που προσφέρουμε είναι:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Λάμψη
  • Σύσφιξη
  • Αντιγήρανση
  • Κατά της ακμής

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣΑΖ

Γνωρίστε από κοντά μαζί μας τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει το χαλαρωτικό μασάζ στο ανθρώπινο σώμα, απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ και οδηγηθείτε στην απομάκρυνση του άγχους και την συνολική χαλάρωση του σώματος!